Pla d'ocupació per a la contractació de 10 persones en situació d'atur

Pla d'ocupació per 10 persones en situació d'atur

Imprimir

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha convocat un pla d'ocupació per a la contractació de persones en situació d'atur.

Les inscripcions estan obertes fins al 30 de maig. En total, mitjançant aquest pla es contractaran 10 persones per treballar a diferents departaments municipals. 

Aquest és el tercer pla d'ocupació municipal de l'any 2023. El perfils requerits són d'auxiliar d'ecoinformació; de peó de manteniment de la via pública (peons i operaris/es de neteja viària); de suport a la digitalització de l'Arxiu; d'auxiliar de suport audiovisual, i d'auxiliar administratiu/va. 

Per participar-hi, cal complir els requisits establerts a les bases. Entre altres requisits, cal tenir 16 anys complerts, estar inscrit/a a com a demandant d'ocupació no ocupat al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina i estar en possessió del títol mínim exigit per a cadascun dels llocs de treball oferts. La presentació de sol·licituds i documentació per participar en aquest pla d'ocupació finalitza el 30 de maig. 

Aquest pla d'ocupació, subvencionat per la Diputació de Barcelona, permetrà la contractació de 10 persones per un període de sis mesos.   

Els plans d'ocupació municipals prioritzen aquells col·lectius que tenen especials dificultats d'inserció al mercat laboral o que estan en situació de vulnerabilitat social, com les persones més grans de 55 anys, les persones menors de 35 anys, les dones, les persones que no perceben cap prestació o les persones aturades de llarga durada.