140 comerços de la ciutat omplen els seus aparadors de poesia

140 comerços omplen els seus aparadors de poesia

Els comerços de Sant Joan Despí s'uneixen a la gran festa de la cultura i han omplert els seus aparadors de poesia per celebrar la Diada de Sant Jordi del 23 d'abril. Més de 140 comerços de tots els barris de la ciutat llueixen aquests dies amb fragments de grans autors i autores: Miquel Martí i Pol, Mercè Rodoreda, Joan Vinyoli, Carmen Laforet, Joan Margarit i Felícia Fuster.
 
Els cartells col·locats als aparadors dels comerços inclouen versos d'aquests escriptors i escriptores i, a més, un codi QR mitjançant el qual podem accedir a una selecció de 70 poemes complets. D'aquesta forma, el teixit comercial de la ciutat ens convida a gaudir de l'art de llegir mentre fem les nostres compres al comerç de proximitat. 
 
Aquesta iniciativa forma part de les activitats programades a la ciutat amb motiu de la Diada de Sant Jordi, que inclouen també presentacions de llibres, concursos, instal·lacions artístiques, a més de les parades de venda de llibres i roses i les signatures d'escriptors i escriptores locals el dia 23 d'abril.
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí