Quart punt de vacunació COVID-19 al Baix Llobregat

Quart punt de vacunació COVID-19 al Baix Llobregat

Imprimir

El casal de Montserratina torna a convertir-se en un espai de vacunació massiva per tercera vegada durant la pandèmia

 

Des d’aquest divendres 10 de desembre, el Casal de barri de Montserratina de Viladecans es converteix en punt de vacunació COVID-19 per fer front a l’administració de dosis de reforç iniciada fa unes setmanes pel Departament de Salut de la Generalitat. Viladecans se suma així als altres tres municipis del Baix Llobregat on fins aquest dijous hi havia punts de vacunació massiva oberts a tot el territori: Castelldefels, Cornellà de Llobregat i Martorell. “Hem col·laborat força amb la Generalitat des del primer moment per aturar la pandèmia i ho seguirem fent sempre que faci falta”, apunta la regidora de Salut Pública, Emy Cano.

El Casal de barri de Montserratina, situat al número 83 del carrer del Doctor Reig, atén a qualsevol persona que s’hagi de vacunar –sigui de la primera, segona o tercera dosi del vaccí-. Davant l’alta demanda actual, i per tal de garantir una bona atenció i evitar cues, és imprescindible que els col·lectius cridats a la vacunació demanin cita prèvia per vacunar-se a través del sistema establert pel Departament de Salut, des de l’enllaç web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat

L’Ajuntament ha tornat així a cedir a la Generalitat l’ús d’aquest equipament municipal per fer front a la pandèmia, com ja va fer entre el febrer i el juny per administrar les primeres vacunes a persones de Viladecans i, més tard, entre l’agost i l’octubre per servir d’espai de vacunació massiva local sense cita prèvia.

El primer tinent d’alcalde i regidor del Districte II, Anselmo Sánchez, agraeix a les entitats presents al casal “la col·laboració i l’esforç per deixar de banda la seva activitat en aquest equipament per tal que Viladecans contribueixi a frenar la pandèmia”. Les entitats afectades són l’Associació de Veïns Montserratina, el Casal de la Gent Gran Montserratina, Centro Cultural y Recreativo Sierra Norte, l’Associació de Balls de Saló de Viladecans, l’Associació Reiki Viladecans, l’Agrupament Escolta l’Espiga i l’Associació el Dado Dorado. L’Ajuntament facilitarà aviat una nova seu temporal per a les seves activitats.

Fuente: Ajuntament de Viladecans