L’Hospital de Viladecans flexibilitza les mesures de visites i d’acompanyament a pacients

L’Hospital flexibilitza les mesures de visites i d’acompanyament a pacients

Imprimir

A partir d’avui, 30 de juny, els pacients d’urgències i els pacients hospitalitzats

podran tornar a rebre visites en els horaris estipulats. Per tal de garantir la seva seguretat i la dels acompanyants, es mantenen les franges de visites habituals, que es comunicaran als familiars segons els protocols establerts. Només podrà accedir al centre un acompanyant per pacient, que preferiblement sigui sempre la mateixa persona, i que no presenti cap símptoma de la COVID. En els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, així com els pacients en situació d’últims dies, es permetrà l’acompanyament que sigui necessari.

Malgrat que a principis de setmana es va haver de restringir l’accés a l’hospital a causa d’un augment dels casos i de la pressió assistencial, l’estabilització de la situació ha permès que es flexibilitzin les mesures, que s’aniran adaptant a l’evolució de la situació i segons les circumstàncies de cada moment.

Aprofitem per recordar que als centres sanitaris s’ha de continuar portant mascareta que cobreixi nas i boca a tot el recinte i, a més, es recomana la neteja de mans. En aquest sentit, es fa una crida a la col·laboració de la població quan acudeixi a l’hospital per tal de complir les mesures de prevenció i garantir la seguretat dels pacients, especialment els més vulnerables.

La Direcció de l’Hospital agraeix, un cop més, la comprensió de la ciutadania.