“Premi a la recerca i innovació en salut Viladecans The Style  Outlets”

“Premi a la recerca i innovació en salut Viladecans The Style Outlets”

Imprimir

Viladecans The Style Outlets convoca la I edició del “Premi a la  recerca i innovació en salut Viladecans The Style Outlets”, dotat econòmicament amb 8.000  euros. 

El premi, que s'emmarca dins l'estratègia de Responsabilitat Social de Neinver, es dirigeix a  impulsar econòmicament un projecte d'innovació i/o recerca perquè pugui implementar-se en  els dispositius assistencials de Viladecans l'any vinent 2023. 

La primera edició d'aquest premi, que ha comptat amb la col·laboració tecnocientífica de  l'Hospital de Viladecans, va tenir lloc ahir a les instal·lacions del centre davant la presència de  responsables sanitaris, autoritats locals i mitjans de comunicació, en un acte en el qual han  intervingut María Jesús Montesinos, gerent del centre, i Carles Ruiz, Excm. alcalde de  Viladecans. 

D'altra banda, María Jesús Montesinos ha destacat que "a Viladecans The Style Outlets  comptem amb un full de ruta amb uns objectius específics dirigits a crear un impacte positiu en  la societat i en l'entorn. En els últims anys s'ha fet cada vegada més evident la importància de  la recerca per a la salut i des de Viladecans The Style Outlets, hem pensat en aquests premis  com una bona manera de contribuir amb la nostra comunitat, el nostre municipi i impactar  positivament en la ciutadania, i per a això hem comptat amb l'assessorament de l'hospital de  Viladecans". 

El Premi 

- La convocatòria estarà oberta des del dia d’ahir, 20 de setembre fins al dia 25 de novembre a  les 23.59 h.  

- El projecte guanyador es donarà a conèixer en una cerimònia d’entrega del guardó que tindrà  lloc a mitjans de desembre d'aquest mateix any. 

- Totes les propostes seran valorades per un comitè avaluador, format per tres membres,  prestigiosos professionals de les àrees d'innovació i salut. 

- La dotació del premi es farà efectiva a través de la Fundació Institut d’Investigació Biomèdica  de Bellvitge (IDIBELL) o d’altres fundacions lligades a la investigació i/o la innovació en l`àrea  sanitària