Viladecans The Style Outlets dona nom a la 5a etapa de l’edició 103 de la Volta a Catalunya

Viladecans The Style Outlets dona nom a la 5a etapa de l’edició 103 de la Volta a Catalunya

Imprimir

Viladecans The Style Outlets ha celebrat avui, a les  seves instal·lacions, la signatura oficial del Patrocini Institucional de la 5a etapa de la Volta  a Catalunya, una de les competicions amb més prestigi del calendari ciclista mundial i la  tercera més antiga d’Europa,

després del Tour de França i el Giro d’Itàlia. A l’acte han  participat: Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, qui hi ha assistit acompanyat per Ricard  Calle i Olga Morales, tinents d’alcalde d’Esports i Pla de Foment de l’Esport Femení,  respectivament, i Francisco Chacón, regidor de la Xarxa d’Innovació Esportiva; Eduardo  Ceballos, director d’Asset Management de NEINVER, propietària de l’outlet; i Rubèn  Peris, president de la Volta a Catalunya. 

Per primera vegada en la història d’aquesta cursa, Viladecans serà seu d’una arribada, la  de la 5a etapa, que tindrà lloc el 22 de març i es denominarà Altafulla-Viladecans The Style Outlets. Aquesta etapa unirà dues seus inèdites i finalitzarà al centre de la ciutat de  Viladecans. 

Viladecans The Style Outlets dona així el seu suport a una competició centenària en la  qual participaran els millors equips i grans figures del ciclisme mundial, i que contribuirà  a la promoció del turisme local i a la visibilitat de la comarca com a destí comercial i turístic. 

Amb aquest acord, Viladecans The Style Outlets es converteix en partner de l’Ajuntament  de Viladecans en un esdeveniment de gran rellevància per al Baix Llobregat. El patrocini  s’emmarca en el compromís de l’outlet amb les iniciatives i esdeveniments que enforteixin  els llaços comunitaris i amb els valors de proximitat i impuls del territori que el  caracteritzen, a la vegada que exalcen un estil de vida saludable i sostenible. 

En paraules d’Eduardo Ceballos: “És un orgull poder aportar la nostra col·laboració en  aquest important esdeveniment esportiu, un vehicle de promoció únic que tindrà un  impacte positiu en termes de visibilitat i posicionament del municipi. A Viladecans The Style Outlets apostem per l’esport, pels seus valors i, més en aquest cas, pel ciclisme,  una pràctica esportiva saludable i amigable amb l’entorn.”

Així mateix, Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, ha manifestat: "Viladecans és una ciutat  que estima l'esport, que té una forta projecció turística i que vol promocionar el seu potent  comerç i activitat econòmica, exemplificada per Viladecans The Style Outlets. L'arribada  de la Volta ens ajuda a destacar tots aquests factors i és per a nosaltres un orgull  pertànyer a la gran família ciclista. Esperem que es pugui repetir en els pròxims anys". 

Per part seva, Rubèn Peris, president de la Volta a Catalunya, ha comentat: “És un plaer  ser a Viladecans per presentar l’arribada d’una etapa de la Volta a Catalunya. Serà la  primera ocasió en les 103 edicions d’història de la nostra cursa en què la ciutat aculli una  sortida o meta de la Volta. Hem d’agrair l’aposta de Viladecans The Style Outlets per  portar la cursa a Viladecans, on estem convençuts que viurem una arribada molt emocionant. Les imatges de la ciutat i del centre comercial es transmetran a 190 territoris d’arreu del món gràcies a la difusió internacional d’una cursa que és una referència en el  ciclisme internacional.” 

D’altra banda, Viladecans The Style Outlets durà a terme diferents activitats dirigides al  públic, tant des del seu estand en línia de meta com al mateix centre outlet, on  s’organitzarà una divertida competició que oferirà un gran premi: un viatge per a dues  persones, per gaudir d’una de les grans curses ciclistes europees.