Vintena de joves estudiants per treballar durant el Nadal

Joves estudiants per treballar durant el Nadal

Imprimir
L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert les inscripcions per a la selecció d'una vintena de joves estudiants que treballaran durant el Nadal fent tasques d'informació i suport en activitats socioculturals i de foment del civisme. 
El programa Treballa al Nadal està adreçat a persones empadronades a Sant Joan Despí d'entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada i que no estiguin treballant. L'objectiu és facilitar-los una primera experiència laboral, contribuint a l'adquisició de competències transversals i a millorar la situació socioeconòmica familiar, mitjançant un contracte de treball en època de vacances escolars. A més, el programa millora l'autoestima de la persona jove i li fa saber els recursos municipals existents. Alhora, permet a l'Ajuntament conèixer els nous perfils professionals de la ciutat i incorporar-los en els dispositius d'orientació i intermediació laboral de Promodespí. 
Les persones seleccionades desenvoluparan tasques d'informació, suport i dinamització en activitats socioculturals, i d'informació i sensibilització cívica a la via pública durant l'època nadalenca. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dilluns 22 de novembre. En total, l'Ajuntament seleccionarà 20 persones per treballar durant el Nadal.
Es tracta de la vuitena edició del programa Treballa al Nadal de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Des de l'any 2014, un total de 147 persones joves han estat contractades mitjançant aquest programa.
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí