Commemorem el Dia Internacional de les Dones

Commemorem el Dia Internacional de les Dones

Imprimir

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem treballant focalitzant les polítiques en pro l’equitat de gènere i reivindicant el

paper de la dona en la nostra societat i en tots els àmbits. Des de l’Ajuntament d’Abrera, com a municipi declarat 100% feminista, continuem oferint activitats per l'agència de les dones i per treballar dia a dia a favor de la seva seguretat, igualtat i participació en la vida local.

Durant tot aquest mes de març organitzem, de manera transversal i amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius del nostre municipi, tot un seguit d'activitats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Us convidem a participar-hi. Abrera, municipi feminista!

Des del món local volem reconèixer que som beneficiàries de dones generoses que ens han precedit, dones que van desplegar els fonaments d’una transformació eficaç per millorar les nostres vides en clau d’oportunitats, de drets, de recursos d’inclusió civilitzatòria. I cal que aquest moviment no s’aturi!

El Dia Internacional de les Dones és una jornada de reivindicació per a la persecució dels drets, de la igualtat d'oportunitats, l'equitat i la justícia. Simbolitza l'esperit crític i el canvi necessari que ens conduirà a l’erradicació de les desigualtats, tot desmuntant les bases que permeten conductes hostils com l'assetjament sexual, la violència i la discriminació contra les dones. Les reivindicacions d’aquest dia són les de cada dia. El treball és constant, perseverem i perseguim l’eliminació dels estereotips sexistes, la discriminació laboral i salarial, prevenint i combatent la violència masclista però, sobretot, per tal de construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'oportunitats entre dones i homes que ens alliberi de relacions de poder, d’opresions, de mandats sexistes, de desigualtats i violències. 

Consulteu les activitats programades a Abrera coincidint amb la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Des de l’Ajuntament d’Abrera, com a municipi declarat 100% feminista, continuem oferint activitats per l'agència de les dones i per treballar dia a dia a favor de la seva seguretat, igualtat i participació en la vida localConvidem tothom a participar-hi i adherir-se al manifest del 8M!

A continuació us detallem quines són les activitats que hem organitzat durant tot el mes de març coindint amb la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones:

DISSABTE 5 DE MARÇ

8M Abrera - Cartell espectacle Viatge al món dels contes del 5 de març de 2022.jpg

DIMARTS 8 DE MARÇ

DIMECRES 9 DE MARÇ

Maternem 2022 - Xerrada 9 de març.jpg

DIJOUS 10 DE MARÇ

DISSABTE 12 DE MARÇ

Abrera, municipi feminista! El dissabte 12 de març, no us perdeu la segona edició de la Marxa Nocturna de la Dona d'Abrera!

DIVENDRES 18 DE MARÇ

8M Abrera - Cartell monòleg Humor negra del 18 de març de 2022.jpg

DIUMENGE 27 DE MARÇ

Espai Igualtat a Ràdio Abrera

A LA BIBLIOTECA JOSEP ROCA I BROS: