Més de 540 participants als tallers municipals de la gent gran de Sant Joan Despí

Més de 540 participants als tallers municipals de la gent gran de Sant Joan Despí

Imprimir
Aquest mes d'octubre han començat les sessions dels tallers municipals de la gent gran 2022-2023, amb més de 540 participants. L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza aquests tallers, de diferents temàtiques, per promoure l'autonomia personal i el manteniment de la salut i el benestar de la gent gran. Una de les novetats és l'increment dels tallers de noves tecnologies per lluitar contra la bretxa digital.
 
En total, per aquest curs 2022-2023 s'han posat en marxa una quarantena de tallers de diferents disciplines: memòria, respiració, anglès, gimnàstica de manteniment, gimnàstica terapèutica, taitxí, ioga, balls, noves tecnologies, pàdel, costura, puntes de coixí i pràctica del català. 
 
taller de gimnàstica gent gran 1
 
Aquest any, i en el marc del programa No et quedis enrere per lluitar contra la bretxa digital, s’han programat sis tallers centrats en: l’ús del mòbil, les xarxes socials, els tràmits on line i la informàtica. L'objectiu és garantir la igualtat d'oportunitats de. la ciutadania en l'accés a Internet.
 
taller dinformàtica gent gran 1
 
Fomentar l'envelliment actiu
Els tallers municipals de la gent gran fomenten l'envelliment actiu i són una bona oportunitat per conèixer gent, aprendre coses noves, moure's i passar-ho bé. A més dels tallers, l'Ajuntament organitza altres activitats lúdiques i culturals adreçades a la gent gran: sessions d'higiene i orientació postural, les caminades o les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran.