Els infants de Sant Joan Despí podran visitar la clau màgica que s'entrega als Reis d'Orient

Els infants de Sant Joan Despí podran visitar la clau màgica

Imprimir

Per primera vegada, els infants de Sant Joan Despí podran visitar la clau màgica de la ciutat,

la clau que l'alcaldessa lliurarà als Reis Mags d'Orient la nit del 5 de gener per entrar a totes les cases. La visita a la clau màgica es podrà fer els dies 28, 29 i 30 de desembre, a la plaça del 8 de Març, on també hi haurà un espectacle musical molt màgic. 

Aquesta serà la primera vegada que la clau màgica de Sant Joan Despí es podrà veure de ben a prop. Una clau que és màgica perquè pot obrir les portes de totes les cases de la ciutat i que s'entrega cada any a Melcior, Gaspar i Baltasar perquè la Nit de Reis puguin deixar els seus regals als infants santjoanencs a casa seva.

Els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 17 a 20 hores, els i les ajudants de l'Astròleg Sadurní esperen els infants perquè puguin veure la clau màgica a la plaça del 8 de Març (al davant de l'Àrea de Serveis a la Persona). Per visitar la clau màgica no cal cita prèvia. A més de veure la clau màgica, es podrà gaudir d'un espectacle musical molt màgic. Hi haurà passis de l'espectacle a les 17.30 h, 18.15 h, 19 h i 19.45 h. 

Més activitats de Reis

La visita a la clau màgica obre les activitats per celebrar l'arribada dels Reis d'Orient a Sant Joan Despí. A continuació, els dies 2, 3 i 4 de gener, al parc de la Fontsanta s'instal·larà el Parc de les Il·lusions, on els i les patges reials recolliran en mà les cartes dels nens i nenes. Estaran acompanyats per l'Astròleg Sadurní que, dins del seu tendal màgic, els explicarà les noves aventures de la màgia de Ses Majestats. Al Parc de les Il·lusions també hi haurà l'espai de l'oficina de correus reial, la sastreria reial, el carboner, entre altres sorpreses.

Per visitar el Parc de les Il·lusions cal reservar cita prèvia al web citaprevia.sjdespi.cat. Aquest any s’incorpora una "hora relaxada" per a infants i persones adultes que necessitin fer la visita en unes condicions més relaxades, amb la música i la llum més suaus i en grups més reduïts. Per tal de facilitar l’arribada de les cartes als Reis Mags, l’Ajuntament també ha instal·lat 9 bústies reials distribuïdes per tots els barris de la ciutat.

Tot plegat com a preludi al dia més màgic de l'any, el 5 de gener, quan Sant Joan Despí celebrarà l'arribada màgica i la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, que recorreran els carrers de la ciutat en una espectacular cavalcada que passarà per tots els barris (Residencial Sant Joan, les Planes, Pla del Vent-Torreblanca, les Begudes i el Centre), fins arribar a la plaça de Catalunya, on rebran la clau màgica de la ciutat de mans de l'alcaldessa, Belén García.