1,6 milions d’euros dels fons europeus Next  Generation per a la nova residència La Vinya

1,6 milions d’euros dels fons europeus Next Generation per residència La Vinya

Imprimir

El projecte presentat per l'Ajuntament de Begues ha estat valorat entre  els vint millors dels 117 que han rebut l'aportació de fons

europeus

La Generalitat de Catalunya ha comunicat a l'Ajuntament de Begues  l'atorgament d'una subvenció provisional d'1.637.262,36 euros provinent dels  fons Next Generation per a sufragar part de la construcció del Centre de Serveis  i Residència La Vinya. 

Dels 117 projectes d'arreu de Catalunya que s'han presentat a la convocatòria  d'ajudes dels fons Next Generation en l'àmbit de Drets Socials, el projecte  encarregat per l'Ajuntament està entre els vint més ben valorats, amb una  puntuació de 85 sobre 100. 

La Residència La Vinya es va obrir al públic el novembre passat, després de dos  anys d'obres i el condicionament dels espais i la definició del projecte de gestió.  L'equipament ha estat finançat íntegrament per l'Ajuntament de Begues i, en  paral·lel, s'ha seguit treballant per aconseguir la implicació d'altres  administracions per tal que contribueixin a sufragar la inversió o el propi cost  del servei. 

Amb aquesta subvenció ja són dos els ajuts atorgats a Begues amb fons  europeus Next Generation. Fa uns mesos, l'Ajuntament ja va rebre fons  europeus per a finançar un projecte de modernització d'infraestructures i la  millora de l'eficiència energètica del Teatre El Goula. 

©Foto: Pere Martínez Roig