Carnaval virtual 2021

Carnaval virtual 2021

Imprimir

Com cada any ens agrada disfressar-nos i passar-ho bé per carnestoltes, una de les festes més alegres del calendari festiu del poble.

Enguany, a causa de la pandèmia aquesta festa popular és tot un interrogant, no obstant això, des de la Regidoria de Cultura i Joventut del nostre Ajuntament hem preparat un Carnestoltes virtual perquè tothom des de casa pugui gaudir d'aquesta festa popular i tradicional mitjançant les xarxes socials.

Començarem les activitats divendres 12 de febrer, amb un taller de maquillatge creatiu a càrrec de Laia Espada, que podreu veure en directe des de l’Instagram Sant Climent Jove a partir de les 6 de la tarda.

Dissabte 13 de febrer, a les 7 de la tarda des del Canal de Youtube de l'Ajuntament, "Concert amb Rock confinat" a càrrec de Rovell d'Ou. Un espectacle pensat sobretot pels nens i les nenes i per el públic disfressat per poder celebrar el Carnaval cantant i ballant coreografies des de casa.

Tanmateix, us volem convidar a participar al Concurs de Disfresses Online. Us podeu inscriure enviant un correu a:

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. , especificant el nom, telèfon i la categoria en la que vulgueu participar: Individual, parella i/o grup bombolla. Nosaltres us facilitarem el número de participant.

Penja una foto amb la disfressa i el número al teu Instagram etiquetant a @AgendaCulturalClimentona fins diumenge 14 de febrer a les 11 de la nit.

Dimarts 16 de febrer a les 7 de la tarda el jurat decidirà els guanyadors/es de cada categoria. El resultat es publicarà a l'Instagram de l'Agenda Cultural Climentona.

Hi haurà 3 premis per cada categoria, que consistirà en vals de compra a bescanviar al comerç local.

Esperem les vostres fotos!!! Animeu-vos a participar.