186 propostes dins el procés dels Pressupostos Participatius

186 propostes dins el procés dels Pressupostos

Del total d'aportacions ciutadanes, una cinquantena ha aconseguit els suports necessaris, i ara són objecte de valoració per

determinar-ne la viabilitat. Del 5 al 30 de juliol, els veïns i veïnes votaran per escollir els projectes que es duran a terme a la ciutat

El procés de Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha tancat la fase de recollida de propostes ciutadanes amb la presentació de 186 possibles projectes de millora per als barris i per a la ciutat en general. Del total d'idees (presentades per canals telemàtics i presencialment, amb cita prèvia), una cinquantena han aconseguit els suports necessaris per passar a la fase d'avaluació, que en determinarà la viabilitat tècnica i econòmica. Una comissió municipal està estudiant cadascuna de les idees per obrir després un procés de votació 'on line'. 

Les propostes finalistes –la majoria, relatives a la millora de l'espai públic, les zones verdes i els jocs infantils– participaran en una votació oberta a la ciutadania entre els dies 5 i 30 de juliol on veïns i veïnes n'escolliran aquelles que finalment es duran a terme gràcies als 600.000 euros que l'Ajuntament destinarà al seu finançament dins el capítol d'inversions.

A la plataforma decidim-sjdespi.diba.cat i el web municipal sjdespi.cat es pot fer el seguiment d'aquest procés que cerca la participació directa dels veïns i veïnes.

Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí