Gavà inicia la campanya d’asfaltat  2021

Gavà inicia la campanya d’asfaltat 2021

Imprimir

L’Ajuntament de Gavà comença avui la campanya d’asfaltat 2021,  a la qual destinarà una inversió de prop de mig milió d’euros. Un  esforç econòmic important que tindrà continuïtat en els pròxims dos  anys amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat viària, a  més de donar resposta a les observacions que veïns i veïnes han  fet arribar a l’Ajuntament per millorar diferents punts de la via pública. 

La campanya d’asfaltat 2021, que s’allargarà fins a l’octubre, inclou  la millora de la pavimentació a diferents punts del nucli urbà, de Gavà  Mar i del Parc Agrari. 

La primera intervenció tindrà lloc a Gavà Mar, concretament, al carrer  de l’Ametlla i de l’Ampolla i s’allargarà durant dos dies (4 i 5  d’agost). Tot seguit, els dies 5 i 6 d’agost, s’intervindrà a diferents  camins agrícoles: Labors Agrícoles, Llebeig de les Ones, del Pinar  i de la Marinada.  

També es preveuen intervencions al Camí de la Pava, que tindran  lloc l’última setmana d’agost (entre el 23 i el 27 d’agost).

Nucli urbà 

La campanya d’asfaltat al nucli urbà s’executarà entre els mesos  de setembre i octubre. Aquests són els vials que es pavimentaran: 

També s’asfaltaran les rotondes del vial del Calamot, la B-210, i dos  camins del Parc Empresarial Gavà: el dels Joncs i el del Regàs. 

Més intervencions a Gavà Mar al setembre 

A partir del 12 de setembre, un cop acabada la temporada de  platges, es reprendran les tasques de pavimentació a Gavà Mar,  amb intervencions als carrers de Tamarit, Ampolla, Calafell,  Sitges, Cubelles, Alcanar i Tellinaires. Els treballs, que inclouran  la instal·lació de barreres antiarrels, s’allargaran fins al mes  d’octubre.

Fuente: Ajuntament de Gavà