Els autors locals protagonitzen la Diada de Sant Jordi

Els autors locals protagonitzen la Diada de Sant Jordi

Imprimir

La Diada de Sant Jordi tornarà a prendre els carrers de Viladecans des d´el 19 d’abril, fins al proper 26 d’abril, concentrant

al Barri Antic el gruix de les activitats els dies 22 i 23 per convidar a gaudir de la celebració a la ciutat. El Racó de les Lletres, l’espai de presentació de llibres a la ciutat, es trasllada als jardins de Magdalena Modolell i al carrer de Sant Joan, davant la llibreria Els nou rals. Entre el 19 i el 22 d’abril es presentaran llibres, alguns d’autors i autores locals –com Albert Villanueva– i d'altres de més mediàtics, com el periodista i corresponsal de TV3 a Rússia, Manel Alías.

Els dies 22 i 23, davant la llibreria Els nous rals, com ja és tradicional, hi haurà una parada de venda de llibres. El mateix dia 23, també davant d’Els nou rals, cinc autors i autores locals –Patricia Aliu, Toni Colàs, Juanma Martínez, Nati Regàs i Micaela Serrano– també seran protagonistes de la diada amb una trobada dinamitzada en què llegiran part de les seves obres.

Moltes propostes per als infants

Per primera vegada, els casals de barri i els ateneus municipals oferiran una àmplia oferta d'activitats per viure el Sant Jordi en família. S’hi podran fer tallers de manualitats i dibuix, però també escoltar poesia, participar en concursos i gaudir d'un photocall per compartir fotos a les xarxes amb el hashtag #santjordialcasal. Les activitats per Sant Jordi també inclouen recitals de poesia –amb participació oberta a la ciutadania–, música, contacontes i dos espectacles infantils. A més, l’Arxiu Municipal fa jornada de portes obertes per mostrar una selecció dels seus documents.

Una de les cites culturals més esperades i estimades lluirà de nou a la ciutat després de dos anys de pandèmia. La festa dels llibres i l’amor torna carregada d’activitats per a totes les edats, impulsades per l'Ajuntament amb la col·laboració de moltes entitats i la llibreria Els nou rals.

Fuente: Ajuntament de Viladecans