Gestió de la barra de bar de la Festa Major jove

Gestió de la barra de bar de la Festa Major jove

Imprimir

La Festa Major jove 2022 tindrà lloc al parc de Can Morral del nostre municipi el divendres 1 i el dissabte 2 de juliol.

 


Gestió de la barra de bar de la Festa dels 80

La Festa dels 80 tindrà lloc a la Plaça de Rafael Casanovas el dissabte 2 de juliol de 2022.

Primera convocatòria del concurs

En primera convocatòria, només podran optar al concurs objecte d’aquestes bases totes aquelles entitats i/o associacions que constin inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament d’Abrera.

Podran optar a les dues llicències presentant una instància individual per a cadascuna de les barres. Si el concurs queda desert, s’obrirà una segona convocatòria per presentar projecte persones físiques o jurídiques que siguin titulars d’una activitat destinada a la restauració.

En segona convocatòria, aquelles persones, ja siguin físiques o jurídiques, que vulguin gestionar la barra de la Festa Major jove o la barra de la Festa del 80, o les dues, hauran de presentar una proposta de gestió de forma separada de la barra, indicant el tipus de barra.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es presentaran a través del models disponibles al tràmit corresponent a la Seu electrònica de l’Ajuntament d’Abrera. El període d’inscripció s’obre aquest dijous 26 de maig i s’allargarà fins al dijous 9 de juny, ambdós dies inclosos.

Per a qualsevol consulta podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

El període d’inscripció s’obre aquest dijous 26 de maig i s’allargarà fins el dijous 9 de juny, ambdós dies inclosos.