Es convoca el III Concurs de Relats Ánfora 2021

Es convoca el III Concurs de Relats Ánfora 2021

Imprimir

Fins al proper diumenge 28 de febrer estarà obert el període de presentació d'obres per participar en la tercera edició del

Concurs de Relats de dones, amb l'objectiu de donar veu al col·lectiu femení que té una història per explicar. Participa-hi!

L'Associació Abrera contra la Violència de Gènere i el grup feminista Ánfora organitzen el III Concurs de Relats de dones Ánfora 2021. El concurs compta amb les següents bases:

El relat haurà de reunir les següents condicions:

El termini de recepció dels relats finalitzarà el diumenge 28 de febrer. El jurat estarà format per persones relacionades amb l'àmbit del feminisme i literari. L'Associació Abrera contra la Violència de Gènere i el grup de reflexió Ánfora es reservarà el dret de publicació dels relats presentats sense estar obligats al pagament de drets d'autora a les seves propietàries. 

Enguany s'estableix una categoria única amb un únic premi que consistirà en dos llibres feministes que es donaran a conèixer en el moment del lliurament de premis.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació i el compliment de totes i cadascuna de les seves bases. La interpretació d'aquestes bases, així com qualsevol altra qüestió relativa al concurs, serà competència del jurat.

L'entrega de premis es realitzarà, inicialment, el proper dilluns 8 de març en en un acte que serà comunicat amb anterioritat (hora i lloc). Aquest acte serà presencial o virtual, depenent de les restriccions per la Covid-19 vigents en el moment. La guanyadora haurà de ser present o enviar a un/a representant autoritzat/da (presencial o virtualment).

El veredicte es farà públic uns dies abans de l'acte de lliurament de premis.

Més informació:

Librería y Papelería Abrera

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Telèfon 937700573

Fuente: Ajuntament d'Abrera