Ajuden a alumnat de secundària a decidir el seu futur

Ajuden a alumnat de secundària a decidir el seu futur

Imprimir

Decideix el teu futur, la 6a Jornada d’Orientació Professional per a alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau

superior (CFGS) de la ciutat, se celebrarà demà, amb la previsió d’assistència de 350 estudiants, a partir de les 9.15 hores, a Atrium Viladecans, moment de l’obertura de l’acte. Cada any els i les joves participants es reuneixen mitjançant aquesta jornada per tenir una idea més clara del seu futur professional i acadèmic. Els ajuden a copsar aquest objectiu representants d’entitats i empreses locals, professionals de diferents especialitats i exalumnes que ja van passar per aquesta època de decisions crucials. Enguany, a més d’Atrium, la jornada es desenvoluparà també al centre per a joves de Can Xic, l’Escola Oficial d’Idiomes i l’Institut Josep Mestres Busquets.

Decideix el teu futur es divideix en dues parts, una primera a Atrium, on tindrà lloc l'obertura amb els parlaments de Gisela Navarro, tinenta d’alcalde de l’Àmbit de Serveis a la Ciutadania i regidora d’Educació; Jordi Vidal, inspector del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i Xavier Martínez, assessor de l’Àrea d’Educació i Joventut de la Diputació de Barcelona. Després de la benvinguda i els discursos, serà el torn de la conferència Orientar en clau de rock, a càrrec de Salva Rock, conegut com el “conferenciant rocker” o “l’speaker de la guitarra elèctrica”. Salva és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb quinze anys d’experiència en diferents sectors, professor de màrqueting, innovació i creativitat, i músic. Des de fa deu anys imparteix conferències arreu del món sobre “Music Thinking 4 Business People”, o què podem aprendre dels músics.

A continuació, tindran lloc les taules rodones, que aquest any abastaran set modalitats: científica, tecnològica, artística, Ciències de la Salut, Economia i Administració d’Empreses, Ciències Socials i Humanitats. En aquestes taules participaran 26 empreses i entitats de l'entorn més proper i 13 universitaris i universitàries i/o de CFGS, a més de professorat de diferents cicles formatius i universitats. Totes aquestes persones donaran una visió més àmplia de cada branca de coneixement permetent al jovent de Viladecans fer-se una idea més concreta del que els espera en un futur.

Jornada d’Orientació Professional Decideix el teu futur,

Dijous, 7 d’abril del 2022, a les 9.15 hores, a Atrium Viladecans (av. Josep Tarradellas, 17).

 

(Foto: Jornada de 2019. ÁLVAREZ- DIESTRO / AJUNTAMENT DE VILADECANS)