La Comissió de Reis ja ho té tot a punt per rebre Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient

Ja ho té tot a punt per rebre Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient

Imprimir

Veïnes i veïns d'Abrera! El nostre municipi s'ha omplert de llum i de color per les festes de Nadal!

Des de l'Ajuntament hem preparat una programació nadalenca en col·laboració amb les nostres entitats. La Comissió de Reis ja ho té tot a punt perquè aquest dijous 5 de gener a la tarda rebrem Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient. Us hi esperem a totes i tots!

Des de la Comissió de patges i patgesses es reprèn enguany la visita dels emissaris i emissàries reials, per les cases dels nens i nenes d'Abrera, i les seves famílies. Per a inscriure'us us heu d'avisar-los. Preneu nota!

Des de l’Ajuntament d’Abrera hem elaborat una programació nadalenca amb molta il·lusió per què grans, petits i petites puguem gaudir d’aquest Nadal a Abrera. A continuació us detallem les activitats que tenim programades.

Cavalcada de Reis 2023

La tarda del dijous 5 de gener, tornarà la màgia a Abrera amb la Cavalcada de Reis. L'activitat començarà a les 18.00 h, a l'aparcament del c. Joan Miró, amb l'arribada dels Patges i Patgesses Viu-viu per a rebre a S.S.M.M. els Reis Mags d’Orient, prop de l'Estació dels Ferrocarrils d'Abrera, al barri de Sant Hilari. Seguidament, amb els Reis ja al nostre municipi, duran a terme la cavalcada pels següents carrers:

Cavalcada de Reis 2023


Les Comissions de Reis i Patges i Patgesses d’Abrera organitzen aquesta activitat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura del nostre Ajuntament. 

Amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis, aquest dijous 5 de gener, no es podrà estacionar en els carrers per on passarà el seguici reial a partir de les 10.00 hMoltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració!


Cavalcada Reis 2019

Consells per gaudir de la Cavalcada de Reis amb seguretat. Preneu nota!

Abans de la cavalcada:

Durant la cavalcada:

Compte amb la mainada:

En cas d’emergència:

Dimecres 4 i dijous 5 de gener. Feu la vostra inscripció perquè els Patges i patgesses passin per les vostres cases!

Cavalcada Reis 2019

Des de la comissió de patges i patgesses es reprèn enguany la visita dels emissaris i emissàries reials, per les cases dels nens i nenes d'Abrera, i les seves famílies. Per a inscriure'us us haureu d'adreçar a l'Hotel d'Entitats, en els següents horaris:

Els patges i patgesses arribaran a casa vostra el dia 5 durant la cavalcada i fins a les 00 h aproximadament. Per a més informació ,us podeu adreçar a l'adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i per telèfon al T.616. 729. 635.

ARRIBADA PATGES VIU VIU

Dissabte 31 de desembre. Arribada dels patges i patgesses Viu-Viu

Dissabte 31 de desembre, de les 12 h a les 14 h a la plaça de la Constitució, es van recollir totes les cartes dels nens i nenes d’Abrera, a càrrec de la Comissió de Patges i Patgesses Viu-Viu d’Abrera. 

El Nadal es viu a Abrera! Recollida de cartes per a SSMM Els Reis Mags de l'Orient, per part dels patges i patgesses Viu-Viu