21 d'octubre: nova edició de la Diada d'Entitats de Sant Joan Despí

21 d'octubre: nova edició de la Diada d'Entitats de Sant Joan Despí

Imprimir

Les associacions de la ciutat i l'Ajuntament de Sant Joan Despí ultimen els detalls de la XVIa edició de la Diada d'Entitats que enguany tindrà lloc el dissabte 21 d'octubre a la rambla de Josep Maria Jujol.

L'aparador de les entitats de la ciutat serà un gran esdeveniment per mostrar a la ciutadania com de ric és el nostre teixit associatiu.

Una de les novetats més destacades serà la perllongació de la zona d'actitivitats fins al parc del Mil·lenari on hi haurà un escenari en el qual, a més a més de les actuacions i demostracions de les entitats, un cop clausurada la Diada, hi haurà un espectacle pirotènic amb l'Espurna i en Braulio a càrrec de la Colla de Diables de Sant Jona Despí i concerts amb diferents grups de versions. L'increment de les activitats ha portat l'Ajuntament a ampliar l'espai de la Diada fins al parc del Mil·lenari on tradicionalment no s'han celebrat activitats per a la Diada.

Un centenar d'estands

Així, dissabte 21 d'octubre, de 10.30 a 20.30 h, la rambla de Josep Maria Jujol s'omplirà amb més d'un centenar d'estands on les entitats mostraran la seva feina, i en paral·lel, s'organitzaran tallers, exhibicions, exposicions, activitats esportives, cercaviles, actuacions, etc. als escenaris de la plaça del Sol Solet i del parc del Mil·lenari al llarg de tota la jornada.

Aquest any, com a novetat, entitats esportives de la ciutat faran activitats i tallers en diferents espais al voltant del parc del Mil·lenari per promoure l'esport entre la ciutadania.

 

La Diada tornarà a ser una nova oportunitat per conéixer de prop l'ampli i variat teixit associatiu de la ciutat. Per últim, no hi faltarà un clàssic de la jornada, el joc de la Diada, una iniciativa que convida als infants a conéixer les entitats a través de proves.