ONCE CATALUNYA/El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 105.000 euros a Sant Boi de Llobregat

ONCE CATALUNYA/El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 105.000 euros a Sant Boi de Llobregat

Imprimir

L’ONCE ha repartit 105.000 euros a Sant Boi de Llobregat, en el sorteig del Cupó Diari d’ahir, 7 de  febrer www.juegosonce.esMaria Carmen Sánchez, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l’ONCE,

és qui ha portat la sort a Sant Boi, des del seu quiosc ubicat a la Plaça Catalunya, 21. Maria Carmen va vendre tres cupons premiats amb 35.000 euros, 105.000 euros en total.

Sant Boi de Llobregat pertany a l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, que presta serveis personalitzats a 425 afiliats i afiliades i compta amb 125 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 d’ells a Catalunya,  que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries.