Registren un bari detenen el propietari i el responsable

Registren un bar i detenen el propietari i el responsable

Imprimir

Durant l’escorcoll es van localitzar marihuana, cocaïna i es van recuperar quatre patinets elèctrics i tres bicicletes,

entre d’altres objectes, sostrets en diversos il·lícits penals. El jutjat ha decretat el tancament judicial de l’establiment de manera cautelar.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van realitzar, el 3 de febrer, una entrada administrativa a un establiment de restauració d’Esparreguera i es van detenir dos homes, de 42 i 44 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de receptació.

La investigació es va iniciar a finals del mes de novembre quan la Policia Local d’Esparreguera van tenir coneixement que es podria estar venent substàncies estupefaents, sobretot cocaïna, en un bar del municipi i que al local es receptava objectes sostrets.

Els investigadors van comprovar que l’octubre del 2018 ja es va realitzar una entrada i registre en el mateix establiment i que es va detenir el seu propietari per tràfic de drogues.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van comprovar que efectivament s’estaven venent drogues al local i finalment el 3 de febrer, es va realitzar una entrada administrativa.

Durant l’escorcoll, els agents van comissar, a diversos amagatalls com per exemple a l’interior d’una nevera, una peça de haixix, marihuana i un embolcall de cocaïna. Així mateix es van localitzar estris i material utilitzat habitualment per tallar el haixix i embolcallar la cocaïna i la marihuana.

Tanmateix es van recuperar quatre patinets elèctrics i tres bicicletes, entre d’altres objectes, presumiblement sostrets, que els responsables del bar acceptaven com a pagament de la droga subministrada.

Els investigadors estan fent gestions amb els objectes recuperats per tal de retornar-los als seus propietaris. Hores d’ara ja s’han pogut retornar diversos objectes provinents de dos robatoris amb força interior de domicili a la població de Collbató.

Finalment, al lloc i davant les evidències es van detenir dos homes, el propietari i el responsable de l’establiment per tràfic de drogues i receptació d’objectes sostrets.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Així mateix el jutjat ha decretat el tancament judicial de l’establiment de manera cautelar.

Fuente: Mossos d´Esquadra