Detenen l'autor de 50 robatoris a vehicles estacionats

Detenen l'autor de 50 robatoris a vehicles estacionats

Imprimir

. La investigació es va iniciar a mitjans del 2021 quan els investigadors van detectar un increment de robatoris amb força

a interior de vehicle en diversos pàrquings en una mateixa àrea propera del barri de Collblanc

. El lladre seleccionava els vehicles que podrien contenir eines de treball amb un gran valor econòmic i aprofitava també per sostreure bicicletes i patinets en places

. El jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs amb la mesura judicial de prohibició d'accés a pàrquings de la ciutat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el dimecres 9 de març, un home de 36 anys com a presumpte autor de 50 robatoris amb força interior de vehicles a l’Hospitalet de Llobregat.

La investigació es va iniciar a mitjans del 2021 quan els investigadors van detectar un increment de robatoris amb força a interior de vehicle en diversos pàrquings en una mateixa àrea propera al barri de Collblanc a l’Hospitalet de Llobregat.

Els agents van determinar que el presumpte autor actuava amb el mateix modus operandi i la majoria de les vegades aprofitava la sortida o entrada dels usuaris per accedir a l’interior de les instal·lacions i trencar els vidres dels vehicles amb l’objectiu d’endur-se els objectes de valor del seu interior.

El lladre seleccionava els vehicles que podien contenir eines de treball de gran valor econòmic i també aprofitava per sostreure bicicletes i patinets que es trobaven a les places.

Els investigadors van concloure que hi havia un total de divuit pàrquings afectats i que s’haurien comès 49 robatoris amb força interior de vehicle, dos delictes de furt a interior de vehicle i quatre furts de bicicletes i patinets, des de juny del 2021 i fins al mes de febrer d’enguany.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, un home amb 31 antecedents policials.

Finalment, el 9 de març, una dotació policial va detenir in fraganti la persona investigada mentre cometia un altre robatori en un pàrquing del municipi.

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia i el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs. Donada la reincidència delictiva i la càrrega de prova vinculada als fets el jutge també va decretar la mesura judicial de prohibició d'accés del detingut a pàrquings de la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat.

Fuente: Mossos d´Esquadra