Detenen tres presumptes autors d'una agressió LGTBIfòbica

Detenen tres presumptes autors agressió LGTBIfòbica

Imprimir
. La investigació policial ha permès detenir tres dels cinc presumptes autors de l'agressió física i verbal, un home i dues dones, una d'elles menor d'edat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir ahir dimarts tres persones, un home i una dona, de 20 i 18 anys respectivament, i una menor d'edat com a presumptes autors d'un delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres 9 de març poc abans de les 21 hores, a l'avinguda Miraflores, quan una jove transsexual va ser agredida físicament i verbal a la via pública a l'Hospitalet de Llobregat per un grup de cinc persones. L'endemà, la víctima va presentar denúncia dels fets i els investigadors van iniciar totes les indagacions necessàries per identificar i detenir els autors de l'agressió. Finalment, ahir dilluns, van detenir tres dels cinc presumptes agressors.

Els dos detinguts majors d'edat van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La detinguda menor d'edat va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Fuente: Govern de Catalunya