Localitzen i identifiquen el conductor fugit d’un accident mortal

Identifiquen el conductor fugit d’un accident mortal

Imprimir

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van identificar

el passat divendres 8 d’abril un conductor que havia fugit després d’estar implicat en l’accident de trànsit on el dia anterior havia perdut la vida un motorista de 31 anys.

L’accident mortal va tenir lloc el dijous 7 d’abril, cap a les 22:15 hores, a la B-20, punt quilomètric 1.5, terme municipal de El Prat de Llobregat, quan un motorista de 31 anys va perdre la vida. En aquest accident també es va veure involucrat un turisme, que no es va aturar i degut al xoc va perdre una petita peça de plàstic.

Els agents actuants van recollir aquesta peça i, mitjançant aquesta, el mateix dia van poder determinar la marca i model del vehicle, per la qual cosa es va decidir realitzar un control al dia següent a la mateixa hora per identificar tots els vehicles d’aquesta marca i model que passessin pel mateix lloc de l’accident.

Efectivament, en el susdit control es va localitzar el vehicle involucrat en l’accident mortal i es va citar el conductor, un home de 48 anys, com a investigat judicialment.

En breu, l’home serà citat per l’autoritat judicial per a declarar sobre els fets.

Fuente: Mossos d´Esquadra