Plantació de marihuana a l’interior d’un magatzem

Marihuana a l’interior d’un magatzem

Imprimir

A l’escorcoll, els investigadors van localitzar i detenir el presumpte responsable de la plantació com a presumpte autor

d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gavà van detenir, dimecres 4 de maig, un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’abril quan els investigadors van tenir coneixement que a l’interior d’un magatzem, del barri de ca n’Espinós, a Gavà hi havia una possible plantació de marihuana.

Els investigadors van detectar una forta olor característica de les plantacions de marihuana des de l’exterior i extractors d’aire en funcionament. Així mateix van constatar que no hi havia comptador de la llum, però si una connexió fraudulenta a la xarxa.

Finalment, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà, el 4 de maig, es va realitzar una entrada i perquisició a l’interior de la nau, on es van comissar gairebé 800 plantes de marihuana, les quals estaven repartides en diferents estances, i tota la infraestructura necessària per a dur a terme aquest cultiu interior.

A l’escorcoll, els investigadors van localitzar i detenir el presumpte responsable de la plantació com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Els tècnics de la companyia elèctrica van quantificar la defraudació del fluid en uns 9.000 euros.

Cal esmentar que en aquest mateix magatzem ja s’havien localitzat amb anterioritat, els anys 2018 i 2021, dues plantacions de marihuana.

L’arrestat va passar a disposició i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra