detenen el propietari d’un bar per tràfic de drogues a Olesa de Montserrat

Detenen el propietari d’un bar per tràfic de drogues a Olesa de Montserrat

Imprimir

· Els mossos van comissar cocaïna, haixix i els estris emprats en la venda al detall de les substàncies estupefaents

 

. A més, van denunciar tot un seguit de d’irregularitats administratives referents a l’activitat del bar

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dijous 6 d’octubre, un home de 59 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La investigació va començar quan els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van tenir coneixement que es podria estar venent i consumint substàncies estupefaents a l’interior d’un establiment de restauració d’Olesa de Montserrat.

Finalment, el 6 d’octubre, els agents van realitzar una entrada administrativa en el establiment, amb la col·laboració de la Policia Local d’Olesa de Montserrat.

Com a resultat de l’entrada es va detenir el propietari del bar com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els agents van localitzar a l’interior de l’establiment 10 grams de cocaïna, 5 grams de haixix, així com una bàscula de precisió i diversos embolcalls i bosses de plàstic destinades a individualitzar les dosis.

A més, la unitat de Policia Administrativa va denunciar el responsable del bar per tolerància al consum de substàncies estupefaents, per no presentar l’assegurança civil obligatòria, no presentar la llicència d’activitat i per diverses irregularitats en extintors i rètols obligatoris, entre altres mancances administratives.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.