Ingressa a presó el presumpte autor de tres robatoris en domicilis de Martorell

Ingressa a presó el presumpte autor de tres robatoris

Imprimir

Els agents van localitzar el jove, que portava amagats una llanterna i cinc monedes de col·leccionista,

quan sortia de la zona boscosa propera als habitatges violentats

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dimecres 30 de novembre, un home de 23 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força interior de domicili.

Els fets van succeir al mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents de la comissaria de Martorell, que estaven realitzant un servei preventiu de robatoris, van rebre un avís que s’estava cometent un robatori en un domicili a la urbanització de Can Cases de la localitat de Martorell.

Immediatament, les dotacions policials es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca dels autors que havien fugit a peu cap a una zona boscosa propera. Tanmateix, en el marc de la recerca, els agents van tenir coneixement que s’havia comès un segon robatori amb força a la mateixa urbanització.

Després de més d’una hora de recerca a la zona, els agents van localitzar un jove que sortia de la zona boscosa, el qual coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. Aquest jove portava amagats una llanterna i cinc monedes de col·leccionista sostretes en un dels domicilis violentats anteriorment. Finalment, davant les evidencies els agents el van detenir com a presumpte autor dels robatoris.

Posteriorment, els investigadors van aconseguir vincular el detingut amb un tercer robatori comès a la urbanització el mateix dia dels fets.

L’arrestat, amb dos antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.