Detenen dos homes per traficar amb cocaïna rosa a l’Hospitalet

Detenen dos homes per traficar amb cocaïna rosa a l’Hospitalet

Imprimir

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, van detenir el dijous 2 de febrer, dos homes, de 24 i 48 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

Els fets van succeir el 2 de febrer, a plena llum del dia, a la Plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat, quan agents de la comissaria que es trobaven realitzant un dispositiu de prevenció de delictes patrimonials van observar un intercanvi de droga entre dos homes.

Els mossos van observar com un dels homes li entregava a l’altre una bossa de color negre i ràpidament marxaven en direccions oposades. Davant les sospites que es pogués tractar d’un intercanvi de substàncies estupefaents, els agents van seguir-los i van aturar-los pocs instants desprès.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar a l’interior de la bossa negra, quatre bosses amb substàncies de diferents colors, una d’elles amb uns 50 grams d’una substància rosa, presumptament cocaïna rosa o també coneguda com a ‘tusi’, una droga sintètica potencialment perillosa pel seu nivell d’addicció. Les altres bossetes contenien MDMA.

Així mateix els agents també van localitzar i intervenir 9.000 euros en bitllets fraccionats.

Finalment, davant les evidències, van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.