Ingressa a presó un lladre especialitzat en robatoris a interior vehicle

Ingressa a presó un lladre especialitzat en robatoris a interior vehicle

Imprimir

· Se l’acusa de 198 robatoris interior vehicles comesos els darrers mesos a Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de

Llobregat i Sant Feliu de Llobregat

· El detingut, que té prop d’un centenar de detencions, tenia vigent una mesura judicial de prohibició d'accés a pàrquings de l’Hospitalet de Llobregat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir el passat dimecres, 15 de febrer, un home de 23 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle, conduir sense haver obtingut mai permís i trencament de condemna. També se l’acusa l’autoria de 198 robatoris amb força a interior de vehicle.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de desembre quan els agents de la comissaria d’Esplugues van tenir coneixement de la sostracció d’un vehicle en un pàrquing comunitari al mateix municipi. L’autor dels fets havia accedit a l’interior del pàrquing per una de les escales d’accés i havia sostret un dels cotxes estacionats.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, un jove de 23 anys que acumulava 98 detencions per robar a l’interior de vehicles.

A més, tenia en vigor diverses ordres de detenció de les unitats d’investigació de les comissaries d’Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat per la seva relació amb 198 robatoris amb força a interior de vehicle estacionats en pàrquings, privats i públics, comesos en els darrers mesos.

Els agents van determinar que el presumpte autor actuava amb el mateix modus operandi i la majoria de les vegades aprofitava la sortida o entrada dels usuaris per accedir a l’interior de les instal·lacions i trencar els vidres dels vehicles amb l’objectiu d’endur-se els objectes de valor del seu interior.

El detingut tenia vigent una mesura cautelar emesa per un jutjat de l’Hospitalet de Llobregat de prohibició d’entrada a pàrquings públics i privats d’aquest municipi.

Finalment, el 15 de febrer, els investigadors van aconseguir detenir-lo a l’Hospitalet de Llobregat.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor de l’Hospitalet de Llobregat va decretar el seu ingrés a presó.