Identifiquen i detenen el conductor fugit d’un accident amb un ferit crític a la C-31

Identifiquen i detenen el conductor fugit d’un accident

Imprimir

. Els agents van recuperar parts de la placa de matrícula del vehicle que va provocar l’accident i en menys

de dues hores van localitzar i detenir el conductor fugit que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia

. El conductor fugit va amagar el seu vehicle a una zona apartada de Viladecans i li va demanar a un amic que el portés a ell i a la seva filla de curta edat, que portava amb ell en el vehicle accidentat, fins al seu domicili, a Cubelles

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir, dissabte 25 de febrer un home, de 32 anys que havia fugit després d’estar implicat en un accident de trànsit amb un ferit crític, per un delicte contra la seguretat del trànsit, conducció temerària, lesions per imprudència greu i abandonament del lloc de l’accident.

L’accident de trànsit va tenir lloc cap a les 00.45 hores del dissabte 25 de febrer, al punt quilomètric 189.1 de la C31, sentit Tarragona, al terme municipal de Viladecans, quan un turisme va encalçar un altre, on viatjaven quatre ocupants, amb tanta velocitat que la força de l’impacte va fer bolcar el que va rebre l’encalçament. A més, un motorista també es va veure afectat per aquest accident i va quedar estès a la via, greument ferit.

En arribar les dotacions policials al lloc de l’accident només van trobar el turisme envestit, on van resultar ferides les quatre ocupants i el motorista, ferit crític, que va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques a un centre hospitalari, on el van d’haver d’intervenir quirúrgicament per múltiples fractures a la pelvis i el desplaçament de dues vèrtebres. El conductor del vehicle que havia provocat l’accident havia fugit del lloc dels fets, sense socórrer els ferits.

Els agents actuants van recollir les restes de la placa de matrícula del vehicle fugit i van esbrinar la identitat del conductor, un veí de Cubelles. Poc després, van localitzar el vehicle sinistrat a una zona apartada de Viladecans, estacionat i sense ningú en el seu interior, amb danys evidents en el frontal del vehicle resultat del violent accident.

Paral·lelament, les patrulles de trànsit desplaçades fins a Cubelles van localitzar el conductor escapolit en el seu domicili amb símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, de fet, tot i el temps transcorregut des de l’accident, encara va donar un resultat a la prova d’alcoholèmia de 0,69 mg/l, més del doble de la taxa permesa.

Fins al seu domicili l’havia portat un amic a qui havia trucat per telèfon demanant-li que el portés a ell i a la seva filla, de només 1 any d’edat, a la qual portava dins del seu vehicle en el moment de l’accident, des de Viladecans fins a Cubelles.

Finalment, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un per un delicte contra la seguretat del trànsit, conducció temerària, lesions per imprudència greu i abandonament del lloc de l’accident.

L’arrestat va passar a disposició el dilluns 27 de febrer i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs i la retirada del permís de conduir.