Detenen in fraganti sis lladres quan robaven en una nau industrial a Cornellà

Detenen in fraganti sis lladres quan robaven en una nau industrial

Imprimir

. Els policies van rodejar la nau forçada i així van frustrar la fugida dels lladres

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Cornellà van detenir el passat diumenge, 5 de març, cinc homes i una dona, d’edat compreses entre els 39 i els 25 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van succeir la mateixa nit, cap a les 22:00 hores, quan la sala de coordinació policial va alertar d’una alarma activada en una nau industrial del carrer Mercuri de Cornellà de Llobregat.

Immediatament, les patrulles de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra es van atansar fins a la nau on van observar signes evidents de forçament a la porta d’accés lateral, malgrat l’esforç dels lladres per dissimular-los darrere uns contenidors que havien ubicat davant la porta.

Els mossos van entrar a la nau i davant la sospita que els lladres encara romanguessin, van demanar suport de més patrulles dels mossos i de la Guàrdia Urbana de Cornellà, fet que els va permetre rodejar amb garanties la nau industrial.

Quan els lladres van intentar fugir corrents es van veure interceptats per les patrulles, tant els quatre homes que van sortir de l’interior, com els dos ocupants d’un vehicle que els esperava per facilitar-los la fugida.

Durant els escorcolls dels detinguts i al vehicle se’ls va comissar eines i maquinària emprada en els robatoris amb força com radials, malls, tornavisos, entre altres eines, així com peces de roba destinades a amagar la seva identitat davant les càmeres de seguretat i per a no deixar empremtes.

Davant les evidències els agents van detenir els cinc homes i la dona per una temptativa de robatori amb força.

Posteriorment, els investigadors van comprovar que els lladres havien manipulat els fusibles d’alimentació de les alarmes amb l’objectiu de que la seva intrusió a la nau no disparés les alarmes instal·lades.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar  llibertat amb càrrecs de tots ells menys d’un que va ingressar a presó per tenir una ordre pendent de detenció i ingrés a presó.