Detenen una cuidadora per furtar i estafar dues persones de qui tenia cura

Detenen cuidadora per furtar i estafar dues persones de qui tenia cura

Imprimir

La cuidadora es va apropiar de la targeta bancària de les víctimes per a fer compres personals, com ara bitllets d’avió i

reserves en restaurants.

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el dimarts 18 d’abril, una dona de 47 anys, com a presumpta autora de dos delictes de furt i d’estafa bancària a persones d’edat avançada.

La investigació es va iniciar a començaments del mes d’abril quan els agents van rebre dues denúncies de sostraccions de targetes bancàries i posterior ús fraudulent. Les víctimes, dels municipis d’Abrera i Esparreguera, eren dues persones d’edat avançada i dependents. El total de l’estafa superava els 2.000 euros.

Els agents van esbrinar que entre els càrrecs indeguts amb les targetes hi havia dos pagaments per la reserva de bitllets d’avió i reserves en restaurants del Barcelonès.

Gràcies a les gestions d’investigació es va identificar l’autora dels fets, una cuidadora de la llar, assignada pels serveis socials de referència de les dues víctimes per motius de salut.

L’arrestada va quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resta a l’espera que la citi el jutge.