Detenen dos homes in fraganti quan carregaven 40 kg d’haixix a un vehicle

Detenen dos homes in fraganti quan carregaven 40 kg d’haixix a un vehicle

Imprimir

· Agents de paisà van detectar l’acció en un estacionament a l’aire lliure d’un

supermercat de la localitat 

· Els investigadors estimen que el valor aproximat de mercat de la substància intervinguda és superior als 90.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gavà i Castelldefels, conjuntament amb Policia Local de Castelldefels, van detenir el 5 de maig dos homes, de 29 i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir el divendres sobre les 19:00 hores quan agents de paisà van detectar una furgoneta en un pàrquing a l’aire lliure d’un supermercat de Castelldefels, amb un home que controlava constantment l’accès dels diversos vehicles que entraven i sortien mentre parlava per telèfon.

Els agents van establir una vigilància discreta i minuts després va arribar un cotxe que tot just va estacionar al costat de la furgoneta. Ràpidament, els dos homes van obrir els maleters dels vehicles i van extreure de la furgoneta dues bosses de grans dimensions per deixar-la al turisme que acabava d’arribar.

En veure l’acció els policies es van identificar i van comprovar que es tractaven de fardells presumptament d’haixix. En l’actuació, conjunta amb Policia Local de Castelldefels a través d’un binomi mixt de paisà, els agents van detenir els dos implicats que ja comptaven amb antecedents policials previs.

Els fardells contenien 440 peces d’haixix amb un pes aproximat de 44 kilograms. Segons les primeres estimacions, la droga intervinguda tindria un valor estimat al mercat il·lícit aproximat de 90.000 euros.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el diumenge i van quedar en llibertat amb càrrecs.