Detenen a dos homes per posseir 28 quilograms de cabdells de marihuana

Detenen a dos homes per posseir 28 quilograms de cabdells de marihuana

Imprimir

. Al seu domicili els hi van trobar 24 quilograms més i 66.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el passat dimarts, 29 d’agost, dos homes de 31 i 25 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir quan els agents van observar un vehicle, amb dos ocupants, que circulava de forma erràtica per la localitat de Martorell.

Els agents van vigilar els moviments d’aquest vehicle i finalment el van aturar a la sortida del municipi. Donat que el vehicle desprenia una forta olor a marihuana el van escorcollar i van identificar els dos ocupants.

Els mossos van localitzar en el maleter del vehicle una bossa esportiva de grans dimensions i dins d'aquesta dues bosses termosegelledes que contenien aproximadament quatre quilograms de cabdells de marihuana. A més, un dels detinguts portava en una ronyonera, poc més de 4.500 € en efectiu.

Per aquests fets, els mossos van detenir els dos homes per la seva presumpta autoria en un delicte de tràfic de drogues.

Davant dels indicis, resultat de les indagacions d’investigació, que podien tenir més substància estupefaent en el seu domicili els investigadors van sol·licitar entrada i perquisició judicial al seu pis.

Al dia següent, 30 d’agost, els mossos van materialitzar l’entrada judicial autoritzada pel jutjat i a l’interior del domicili es van localitzar 24 quilograms de cabdells de marihuana, 66.000 euros en efectiu, una màquina d'envasament al buit així com diverses bàscules de precisió, estris destinats al tràfic de substàncies estupefaents.

La droga intervinguda té un valor aproximat d'uns 45.000 euros.

Els arrestats van passar a disposició judicial davant del Jutjat de Guàrdia de Martorell.