Ingressen a presó dos lladres multireincidents que van robar en diferents comerços del nucli antic de Viladecans

A presó dos lladres multireincidents

Als joves, de 18 i 24 anys, se'ls relaciona amb un total de 13 robatoris amb força comesos

durant el darrer mes a Viladecans, principalment comerços però també algun domicili i una llar d'infants

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de districte de Viladecans i la Policia Local van detenir el 15 i el 16 de desembre dos joves, de 18 i 24 anys, nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de Viladecans i Castelldefels com a presumptes autors d'un total de 13 robatoris amb força a establiments comercials i domicilis a Viladecans.

Darrerament s'havien produït un seguit de robatoris amb força amb el mateix modus operandi a establiments comercials del nucli antic de Viladecans, motiu pel qual el grup de policia científica de la comissaria de Gavà va recavar tots els indicis possibles dels robatoris perquè els investigadors poguessin identificar plenament els autors dels robatoris.

Paral·lelament a la investigació es va implementar un dispositiu conjunt entre Mossos d'Esquadra de la comissaria de Viladecans i la Policia Local per a vigilar la zona més afectada pels robatoris, el centre de la localitat, amb l'objectiu d'evitar els robatoris i identificar els autors materials dels últims fets.

Finalment, els investigadors van identificar un dels autors dels robatoris, relacionat amb un total de set robatoris amb força, el qual va ser detingut a Viladecans el 15 de desembre per una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos.

Els investigadors també van identificar un segon autor dels robatoris, el qual estaria relacionat amb un total de sis robatoris amb força, cinc establiments comercials i una llar d'infants de Viladecans. El jove de 18 anys i veí de Castelldefels va ser detingut per la Policia Local el 16 de desembre.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Gavà i el jutge va decretar l'ingrés a presó dels dos arrestats.