Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial

Plantació de marihuana en una nau industrial

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial al Baix Llobregat Nord

Els agents van detenir quatre homes com a responsables en el moment que sortien de la plantació

Els quatre arrestats per tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric han ingressat a presó

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 13 de setembre, quatre homes de nacionalitat albanesa, de 20 a 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de juliol quan els agents van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial a Abrera.

Els investigadors van comprovar que la nau, que desprenia una forta olor característica de les plantes de marihuana, disposava d’un sistema de ventilació i un sistema de videovigilància.

Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van detectar una escomesa elèctrica clandestina, amb el corresponent perill de provocar un incendi, que donava corrent a la nau sense ser enregistrada pel comptador.

Finalment, el 13 de setembre, els agents van detenir quatre homes en el moment que sortien de la nau industrial com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. En el marc del registre, els investigadors van localitzar la infraestructura necessària per a la plantació, totalment equipada i preparada, i van intervenir unes 2.700 plantes de marihuana en fase avançada de creixement.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Fuente: Mossos d'Esquadra