L’Hospital de Viladecans rep tres guardons als premis Best Spanish Hospitals (BSH)

L’Hospital de Viladecans rep tres guardons als premis Best Spanish Hospitals (BSH)

Imprimir

L’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut com a millor hospital comarcal en les categories de costos hospitalaris/gestió i de processos mèdics,

i com a centre finalista en la categoria de processos quirúrgics en la cinquena edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, atorgats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO.

La Dra. Montse Oliveras, directora del centre, el Dr. Jaume Roigé, del servei d’anestesiologia, i el Dr. Mariano Huerta, del servei de neurologia, han recollit els guardons a l’acte d’entrega que ha tingut lloc el 5 d’octubre, a la Casa Convalescència de Barcelona.

Els premis BSH reconeixen l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de diversos indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial, validats per la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA), amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora continua. Durant l’acte, el president de SEDISA, el Sr. Jose Soto, ha posat èmfasi en el fet que el reconeixement d’aquests premis no és només als resultats, sinó també a l’esforç i al triomf del treball, de la innovació i, en conseqüència, a la millora de la salut dels ciutadans.

Els Premis BSH es van inaugurar l’any 2019 i la participació ha augmentat any rere any, arribant a un total de 143 centres d’arreu de l’estat presentats en aquesta cinquena edició. L’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut a les cinc edicions dels guardons.