L'Ajuntament obre un canal d'informació a través de WhatsApp

L'Ajuntament obre un canal d'informació a través de WhatsApp

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert un nou canal d'informació per a la ciutadania a través de WhaatsApp. Mitjançant aquest canal, la ciutadania podrà rebre de forma directa al telèfon mòbil informació d'actualitat municipal, esdeveniments i avisos d'interès, tot garantint la privacitat de les persones que hi estiguin subscrites.

Recentment, WhatsApp ha posat en marxa els canals, un nou servei de difusió que permet rebre novetats a través d'aquesta aplicació, que és l'eina de missatgeria més utilitzada. L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha creat el seu canal propi de WhatsApp com una nova via de comunicació ràpida i efectiva cap a la ciutadania. 

Al canal de WhatsApp de l'Ajuntament, es compartiran notícies d'actualitat municipal, programes d'activitats, informacions de servei, grans esdeveniments i avisos d'interès ciutadà. 

El canal és unidireccional, és a dir, les persones que segueixen el canal reben els missatges i es mantenen informades, però no poden respondre als continguts ni enviar comentaris. La privacitat està protegida donat que ni l'Ajuntament ni cap persona subscrita al canal no poden accedir al número de telèfon ni a les dades personals de les persones usuàries.

Com seguir el canal?

Per seguir el canal de WhatsApp de l'Ajuntament i estar al dia de l'actualitat de Sant Joan Despí, cal entrar en aquest enllaç bit.ly/WhatsAppAjuntamentSJD i clicar a "Seguir". Per activar les notificacions de les publicacions que faci l'Ajuntament, cal clicar a la campaneta que es troba a la part superior del canal. 

Dins de WhatsApp, els canals estan ubicats a la pestanya "Actualitzacions" (dispositius configurats en català) o "Novedades" (dispositius configurats en castellà), separats dels xats personals. 

El nou canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Sant Joan Despí és una nova aposta del consistori per acostar la informació municipal a la ciutadania d'una forma encara més directa, còmoda i ràpida. Una eina que se suma a d'altres plataformes de comunicació digital com són els perfils municipals a les xarxes socials Instagram, X i Facebook, el canal de Youtube DespíTV, el web municipal sjdespi.cat o el Butlletí digital.