Compres al comerç local amb una targeta moneder

Compres al comerç local amb una targeta moneder

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha endegat una campanya per fomentar les compres nadalenques al comerç local. Entre altres accions, l'Ajuntament posa en marxa aquesta setmana una targeta moneder, amb 20 euros de regal, que permetrà a la ciutadania fer compres al voltant de 200 comerços participants. També hi haurà animació als eixos comercials i sortejos i tallers als mercats municipals.
 
Aquest any, de nou, comprar al comerç de Sant Joan Despí té recompensa mitjançant la targeta moneder del comerç local. La targeta estarà carregada amb 50 euros: 20 euros de regal aportats directament per l'Ajuntament i els 30 euros restants aportats per la ciutadania en el moment d'adquirir-la. Les targetes es poden sol·licitar del 17 de desembre al 17 de gener al web comprasantjoandespi.cat. Els diners es podran gastar als comerços adherits a la campanya fins al 31 de març de 2022. L'Ajuntament ha destinat 40.000 euros a aquesta iniciativa de foment del comerç local. La finalitat és promoure que les compres es facin a la ciutat i ajudar econòmicament les famílies en una època marcada per les despeses que es generen.
 
A més de la targeta, l'Ajuntament incentiva les compres als comerços de proximitat amb altres accions de promoció i de dinamització. A través de diferents suports al carrer s'ha posat en marxa una campanya publicitària amb el lema 'Fes una bona compra! Ara més que mai, comerç de Sant Joan Despí'. A més, els principals carrers comercials de la ciutat compten amb ambientació musical a la tarda i al vespre, juntament amb la il·luminació nadalenca, que es complementa amb els grans arbres de Nadal a tots els barris i davant de L'Àrea i amb dues instal·lacions 3D de grans dimensions.
 
I per animar les compres a la ciutat, aquests dies l'Ajuntament també organitza cercaviles i animació al carrer als eixos comercials. El darrer cap de setmana es van fer activitats al barri Residencial Sant Joan. El divendres 17 a la tarda, hi haurà cercavila als barris de Torreblanca, les Planes i Centre. Mentre que dissabte al matí, n'hi haurà a les Planes i al Centre, i dissabte a la tarda, a la rambla de Josep Maria Jujol. L'associació Activadespí també organitza activitats de dinamització i una ruleta de premis a diferents barris.
 
Als mercats municipals també trobarem propostes per alegrar aquestes dates. Al Mercat de les Planes se sortegen vals de compra per valor de 50 euros i es faran tallers de manualitats infantils els dies 17 i 18 de desembre. Mentre que el Mercat del Centre fa un sorteig quinzenal de 140 euros en compres i, el 22 de desembre, un sorteig de dues cistelles per valor de 350 euros. I, del 22 de desembre al 4 de gener, el Mercat del Centre organitza un concurs de dibuixos infantil. 
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí