Lliurem una placa amb motiu dels seus 50 anys i 25 anys de comerç al nostre municipi

Aquest dimarts 15 de novembreel nostre alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica i

Comerç, Guadalupe Marcos, acompanyats de la cap del Departament de Promoció Econòmica, Tamara Mendieta, han lliurat als i les propietàries de set establiments abrerencs una placa conmemorativa dels seus 50 anys o 25 anys de comerç al municipi.

Concretament, Indoin, Pastisseria Duch i Perruqueria Miquela han rebut la placa de més de 50 anys de comerç a Abrera, i Viatges Abrera, Occhiali Óptica, Clinica Dental Abrera i Estira’t, la de 25. Des de l'Ajuntament d'Abrera els donem la nostra més sincera enhorabona i els encoratgem a continuar endavant amb la seva tasca. Enhorabona a totes i tots i per molts anys!

Jesús Naharro: "Es un reconocimiento a su perseverancia, su forma de relacionarse, trabajar y resistir con la voluntad de mejorar el municipio desde la proximidad, la escucha y la profesionalidad, adaptándose al cambio".

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha destacat que el lliurament d'aquestes plaques és un reconeixement "a su perseverancia, a su forma de relacionarse, de trabajar, de resistir y, sobre todo, una voluntad de querer mejorar el municipio, un comercio abierto a la ciudadanía que, desde la proximidad, la escucha y profesionalidad han sabido adaptarse al cambio y a la sucesión de los años".

Naharro també ha assenyalat que "desde el Ayuntamiento les ofrecemos todo el soporte necesario y les doy mi más sincera felicitación a todos los comercios reconocidos, no solamente a los que crearon el negocio, sino también a los que lo han continuadoPara todos ellos y para todas ellas mi más sincera enhorabuena!”. 

Guadalupe Marcos: "Volem agrair i premiar la tasca que han fet aquests comerços cap a la nostra ciutadania i que, per molts anys, a Abrera poguem gaudir del nostre comerç".

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Guadalupe Marcos, ha apuntat que "avui ha estat un dia molt especial i entranyable, perquè hem pogut visitar els comerços que han fet 25 i 50 anys. Aquest any és el primer que hem fet la placa del reconeixement dels 50 anys".

Marcos ha recordat que el comerç ha passat per moments difícils i per això, des de l’Ajuntament d'Abrera i la regidoria de Comerç, "volem agrair i premiar aquest esforç que han estat fent cap a la nostra ciutadania, i que per molts anys a Abrera poguem gaudir del nostre comerç. És molt important estar al costat dels nostres establiments, i per això els ajudem a impulsar el comerç local". També ha destacat que, després d'aquests temps difícils, "és molt important que la ciutadania doni suport el comerç de proximitat, en el qual sempre tindrem l'atenció i l'assessorament personalitzat dels i les nostres comerciants". 

 

Indoin, Pastisseria Duch i Perruqueria Miquela:

més de 50 anys de trajectòria comercial a Abrera. Enhorabona!

 

Indoin

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

Els trobem al carrer del Rebato, 15. És un negoci familiar que va començar l’avi, va passar al pare i ara porta el net, el Jordi Fàbregas. Aconsegueixen tirar endavant amb molt d’esforç, creant un bon ambient de treball, fent que la plantilla també s’impliqui amb l’empresa, consolidant clients, alguns fidels des de fa més de 30 anys. Durant aquest temps han anat evolucionant, van començar com a autònoms, després van ser Societat Anònima (SA), Societat Limitada (SL) i ara són una Societat Limitada Unipersonal (SLU).

El Jordi Fàbregas, actualment al capdavant del negoci, ha destacat que “aquest reconeixement, gràcies a l’Ajuntament d’Abrera, és a base de molt sacrifici a nivell familiar. A nivell de serveis, gràcies al poble d’Abrera i rodalies. Per estar tants anys hi han uns fonaments importants a nivell d’estructura que, de moment, s’aguanten i esperem que ens pugueu portar la placa dels 75 anys!.”

 

Pastisseria Duch

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

Des de l’avinguda de la Generalitat, 41 el negoci el va començar el seu pare, que per problemes de salut, el va haver de deixar molt d’hora. Llavors va ser l’Oleguer Duch qui, amb només 20 anys i el recolzament de la seva mare, la Maria Teresa Verdé, va fer-se càrrec del negoci i l’ha fet créixer fins al dia d’avui. El que els hi ajuda a tirar endavant és fer pinya en família per mantenir la motivació junts.

La Maria Teresa Verdé ha explicat que "he estat molt feliç en aquests 50 anys, perquè he fet el que a mi m’agradava. He pogut ser molt feliç, perquè he pogut donar molts dolços a tothom i m’he trobat molt realitzada. Avui m’ha fet molta il·lusió que m’hagueu donat aquesta placa dels 50 anys, perquè crec que m’ho mereixoMoltes gràcies!” 

 

Perruqueria Miquela

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

La perruqueria la va obrir la seva mare i ella va continuar amb el negoci. Ubicada a l’avinguda de Lluís Companys, 8 el que els hi diferencia i dona valor al seu negoci és la qualitat del servei i el tracte a la clientela, a la que consideren la seva família.

La Miquela del Mar ens ha explicat que “primer em vaig establir a casa meva, aleshores venia la gent de molts llocs i deien  ‘anem a veure la Miquela’ i aquestes clientes encara viuen. He estimat molt a Abrera perquè m’ha correspost moltíssim, amb amor per reconèixer el meu treball. Avui és un dia que jo no m’esperava mai. Ara està la meva filla i la Rosa i van tirant molt bé, la gent les volen. Jo m’he estimat totes les meves clientes i els hi he demostrat. Moltes gràcies per donar-me l’atenció de poder parlar per la ràdio, al senyor alcalde, tant amable, i a tot el poble en general. Moltíssimes gràcies!

  

Viatges Abrera, Clinica Dental Abrera, Occhiali Óptica i Estira’t: 25 anys de trajectòria comercial al nostre municipi. Moltes felicitats!

 

Viatges Abrera

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

Ubicada al carrer Terrassa, 2 va ser la primera agència de viatges del municipi, creada l’any 1995. Personalment els hi agradava viatjar i la Rosario Sánchez va decidir, juntament amb el seu marit, oferir al poble un servei de viatges. Ara, per exemple, porten els viatges del Inserso, i els seus clients agraeixen l’atenció personal que els hi ofereixen.

La propietària, Rosario Navarro, ha assenyalat que "el secret és molt de treball darrere,  però molt contenta i orgullosa de que puguem fer que el poble tingui serveis i totes les possibilitats, i que la gent no hagi d’anar fora per aconseguir un bon serveiEstic molt emocionada!”.

 

Clínica Dental Abrera

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

Negoci familiar amb l’Elisa Sánchez al capdavant i el recolzament de la seva filla i tot l’equip de professionals que les acompanyen. Ubicada a la rambla del Torrentet cantonada amb el carrer Martorellels hi agrada que la gent els associï al seu negoci, en una forma de recuperar la figura del metge de poble. També disposen d’un local a Martorell.

L'Elisa Sáncehz ha destacat que “para nosotros es motivo de ilusión, un reconocimiento a un trabajo que la gente del pueblo nos ha agradecido y premiado con poder continuar. Un detalle bonitoTrabajo, honestidad y poco más. Somos gente del pueblo con ganas de seguir formándonos, mejorandomodernizando y, sobre todo, tratando a la gente con el cariño que se merece y con mucho trabajo.”

 

Occhiali Òptica

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

L’establiment van obrir l’1 de juliol de 1996 al carrer de Martorell 8 d’Abrera. Els hi agrada molt la seva feina i els seus clients són la gent del poble. Tot i la competència ells han seguit al peu del canó, i demanen més esperit local.

La propietària Carme Pérez ha apuntat que “els 25 van ser l’any passat, la pandèmia m’ha tret un any. Molt contenta, orgullosa i agraïda al poble d’Abrera. Ha estat un intercanvi de serveisde coneixements i de bons moments. Fa molta il·lusió perquè veus que se n’adonen i saben que hi sócMoltes gràcies!

Estira't

Entreguem les plaques commemoratives a diferents comerços d'Abrera, pels seus 25 i 50 anys d'activitat comercial al nostre municipi

La Mari i l’Enrique van obrir la botiga actual al passeig de l’Estació, 11 al 1995, però la del carrer del Llobregat, 3 porta des del 1993, i també tenen una botiga a Martorell. Al principi es dedicaven més a figures de regal, il·luminació, després a sofàs i mobles, i ara més matalassos i productes del descans

El propietari, Enrique Serrano, ha explicat que "es un orgullo recibir un premio así, después de 25 años de trabajo, de atención a la gente, sin engañar a nadie, dando la mejor atención siempre que podemos. Ilusión, esfuerzo, responsabilidad, trabajo... Si tienes ilusión e interés, las cosas van saliendo solas.”

Enhorabona i gràcies a tots els establiments per tots aquests anys i per molts més!

Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem IndoinPastisseria Duch i Perruqueria Miquela pels més de 50 anys de servei comercial al nostre municipi, i a Viatges AbreraOcchiali ÓpticaClinica Dental Abrera i Estira’t, pels seus 25 anys de trajectòria.  Gràcies a tots els establiments ,per tots aquests anys i per molts més!

A Abrera, donem suport al nostre comerç!