100 targetes de 100 euros per fomentar la restauració local

100 targetes de 100 euros per fomentar la restauració

Aquesta nova acció, emmarcada en el pla de recuperació social i econòmica 'Reiniciem Sant Joan Despí', vol dinamitzar el

consum local en un dels sectors més castigats per la pandèmia

L’Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa una nova campanya per dinamitzar la restauració local, d'entre els sectors més afectats per les conseqüències derivades de la pandèmia sanitària. La campanya 100% Restauració, que s'inscriu en el marc del pla 'Reiniciem Sant Joan Despí', vol fomentar el consum en bars i restaurants de la ciutat mitjançant el sorteig de targetes moneder.

En total, se sortejaran 100 targetes carregades amb 100 euros cadascuna que es podran gastar en els establiments adherits a la campanya. Hi poden participar les persones empadronades a Sant Joan Despí que tinguin més de 18 anys. Per fer-ho, cal entrar al web restauraciosjd.cat i omplir un formulari. Les inscripcions es podran fer del 15 de març a l'1 d'abril.

Entre les persones inscrites, es farà un sorteig el 13 d'abril en el qual es repartiran 100 targetes moneder. El saldo de la targeta es podrà gastar fins al 31 de juliol en els més de 80 bars i restaurants que participen a la campanya. 

Amb aquesta nova campanya, l'Ajuntament vol promocionar i donar visibilitat al sector de la restauració de Sant Joan Despí així com fomentar el consum en aquests establiments, que han patit les conseqüències econòmiques de les restriccions a la mobilitat i de les limitacions d'horaris i aforament provocats per la pandèmia de la COVID-19.

Properament, l'Ajuntament endegarà noves accions centrades en aquest sector, com ara una campanya per publicitar els bars i restaurants de la ciutat que ofereixen menjar per emportar a casa, tant si és per recollir-lo a l’establiment com si és a domicili. 

Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí