Campanya solidària contra el càncer infantil #pelsvalents

Campanya solidària contra el càncer infantil #pelsvalents

Avui, dia 15 de febrer, Dia Internacional contra el Càncer Infantil, els Mossos d’Esquadra se sumen a la campanya #pelsvalents,

per a la recollida de donatius per a la construcció del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, entenent que, com a policia de proximitat, la participació en iniciatives solidàries és una altra manera de servir la societat i de ser al costat dels qui més ho necessiten.

El cos de Mossos d’Esquadra s’adhereix a la campanya Escuts solidaris contra el càncer infantil, una iniciativa que van tenir l’octubre de 2017 tres policies locals a títol individual arran d’una crida a la societat que va fer l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en què demanava col·laboració per poder construir el Pediatric Cancer Center, l’hospital oncològic infantil més gran d’Europa.

En aquesta ocasió, es presenta un rellotge intel·ligent personalitzat amb el hashtag #pelsvalents en un costat de la corretja i el logo de Mossos a l’altre. Aquests rellotges es poden aconseguir a l’adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o per Instagram @pelsvalents_oficial. Aquest rellotge té un cost de 19,90€ i els beneficis obtinguts aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. També es pot aconseguir la corretja sola (compatible amb el Xaomi 3 i 4) per 9,90€.

A l’acte de formalització d’aquesta col·laboració hi van assistir, a més de l’Adrià, el protagonista de la fotografia de la campanya, l’inspector Albert Brunet, cap de la Policia Local de Sant Celoni; el sotsinspector Xavier Muñoz, cap de la Policia Local de Caldes de Malavella; l’agent Alfons Cano, de la Policia Local de Cambrils; el comissari Josep Maria Estela, cap de la Prefectura de la Policia, i la intendenta Rosa Bosch, de la Prefectura de la Policia.

La campanya va començar amb l’elaboració d’uns escuts brodats amb la placa de pit de la policia participant, el nom del municipi i una etiqueta amb la llegenda de la campanya de l’Hospital Sant Joan de Déu #pelsvalents, que s’oferien a la ciutadania a canvi d’un donatiu. Poc a poc s’hi van anar sumant altres policies locals de Catalunya i d’altres comunitats autònomes. A data d’avui hi participen 160 cossos de policia local de Catalunya, Andalusia, Astúries, Balears, Comunitat Valenciana i Castella – la Manxa, a més d’organitzacions de protecció civil, agents rurals, el SEM... A més, ja no només s’ofereixen escuts solidaris, sinó mascaretes, braçalets de silicona, rellotges intel·ligents, casquets de bany, ambientadors de cotxe, dessuadores, tasses, loteria de Nadal, bufs i clauers. Amb tot, al gener de 2022 els organitzadors han lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu un xec acumulat de 600.000 euros.

Fuente: Mossos d´Esquadra