Avui dimecres, 7 d'abril, és el Dia Mundial de la Salut

Avui dimecres, 7 d'abril, és el Dia Mundial de la Salut

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Salut, aquest dimecres 7 d'abril, el Servei de Salut Pública i Benestar

ha treballat conjuntament amb el Departament de Comunicació i Ràdio Abrera la creació d'un espai nou, l'EspaiSalut, amb consells sobre nutrició saludable a càrrec de la nutricionista i dietista Cristina Ortega @farmacris.

EspaiSalut, píndoles de nutrició amb Cristina Ortega

A partir d'aquest mes d'abril, el tercer dimecres de cada mes a les 14.04h, Ràdio Abrera emetrà l'EspaiSalut, una píndola informativa amb consells de nutrició a càrrec de la nutricionista i dietista Cristina Ortega @farmacris. La primera emissió tindrà lloc el dimecres 21 d'abril. Posteriorment a la seva emissió, trobareu els podcast de l'espai al web radioabrera.cat i en aquest web municipal. També trobareu l'EspaiSalut a les xarxes socials municipals, al nostre perfil d'instagram @Abrerainfo amb diversos post amb recomanacions nutricionals.

La proposta aprofita la coincidència amb l'Any Internacional de les Fruites i Verdures, declarat per l'Assemblea de les Nacions Unides amb l'objectiu de conscienciar sobre els beneficis per a la salut que té el consum de fruites i verdures; promoure dietes i estils de vida saludables, equilibrats i diversificats; i reduir la pèrdua i el malbaratament de fruites i verdures en els sistemes alimentaris, entre d'altres, per això en l'EspaiSalut també podrem consultar quines són les fruites i verdures de temporada.

Dins l'Any Internacional de les Fruites i Verdures, l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat a disposició de la ciutadania un espai web que inclou notícies, consells, receptes i material divulgatiu divers en relació a aquests productes. Consulteu l'espai dedicat a l'any internacional de les Fruites i les Verdures fent clic aquí.

Fuente: Ajuntament d'Abrera