Òptica & Audiologia Universitària inaugura dos nous espais

Òptica & Audiologia Univ. inaugura dos nous espais

·        Amb aquests nous centres, en els quals hi treballaran 14 persones, la companyia ja compta amb 8

establiments al Baix Llobregat. 

·        El de Martorell està ubicat al número 3 de la Rambla de les Bòbiles, i el de Sant Feliu de Llobregat a l’Avinguda de Montejurra, 23.

Òptica & Audiologia Universitària, empresa especialitzada en distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, ha inaugurat dos nous centres al Baix Llobregat, a Martorell i a Sant Feliu de Llobregat.

La companyia ha invertit 340.000€ a l’espai de Martorell, que compta amb més de 155m2, i 315.000€ al de Sant Feliu de Llobregat, de 135m2. Cada un dels centres dóna feina a 7 persones. Es tracta del setè i vuitè establiments de la companyia al Baix Llobregat, que se sumen als dos d’Esplugues de Llobregat, i els de Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Viladecans i Castelldefels.

Aquestes obertures s'emmarquen en l'estratègia de la companyia de créixer en punts de venda propis, per consolidar el concepte de proximitat amb el client. "La nostra finalitat principal és fomentar el tracte proper i personalitzat amb tots els nostres clients. Per això, l'objectiu d'Òptica & Audiologia Universitària és seguir inaugurant establiments en els punts estratègics on detectem més demanda dels nostres serveis", afirma Héctor Ibar, director comercial d'Òptica & Audiologia Universitària.

Els nous centres han estat dissenyats segons el concepte de punt de venda de la marca, que incrementa l'espai d'exposició de producte, per tal d'oferir una millor experiència de compra. A més, com la resta de centres de l’empresa, tenen amb el color blanc com a protagonista.

Actualment, Òptica & Audiologia Universitària compta amb més de 80 centres propis a les províncies d'Alacant, Balears, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Madrid, Múrcia, Tarragona, València i Saragossa, a més del canal de venda online, que li permet arribar a la resta de províncies.

La fórmula de l'èxit

Amb més de 25 anys d'història, l'èxit d'Òptica & Audiologia Universitària rau en una filosofia empresarial basada en aportar el màxim benefici als clients oferint una immillorable relació qualitat-preu en tots els productes, amb un tracte molt proper i personalitzat. Els seus centres ofereixen últimes col·leccions de més de 80 primeres marques a escala internacional, com Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Nike o Carrera, o firmes de luxe com Prada o Dolce & Gabbana, a més de serveis d'audició.

Sobre Òptica & Audiologia Universitària

Fundada el 1992 amb l’obertura d'un centre en el marc de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona, Òptica & Audiologia Universitària compta amb un equip de més d'un miler de treballadors i amb més de 80 centres d'òptica i audiologia, incloent-hi el canal de venda en línia.

La companyia ofereix les millors marques als preus més competitius de mercat, amb un enfocament molt clar en el benefici del client i una atenció personalitzada, per proporcionar un servei basat en la qualitat i l'excel·lència.