Oberta la nova pista de skate del parc de la Fontsanta

Oberta la nova pista de skate del parc de la Fontsanta

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la nova pista de skate del parc de la Fontsanta. Una pista millorada i ampliada que ofereix una gran varietat de rampes i elements, així com diferents possibilitats de recorreguts,  amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones

que practiquen skateboarding a través d'una pista més atractiva.

Els darrers mesos, l'Ajuntament ha realitzat obres d'ampliació i millora de la pista, que han permès adaptar-la als nous condicionants tècnics perquè els i les skaters disposin d'un espai per realitzar trucs, piruetes i acrobàcies en condicions òptimes. Les persones que practiquen skate hi trobaran diferents possibilitats d'ús segons el seu nivell i la seva edat.

La pista incorpora una gran diversitat de rampes corbes i elements d'inspiració urbana. Hi ha una àmplia varietat d'altures en els elements, inclinacions i corbes, per oferir diferents nivells de dificultat. A nivell esportiu, el nou skatepark permetrà desenvolupar diversos recorreguts i traçats.  

En els darrers anys ha augmentat el nombre de practicants d'esports urbans sobre rodes, en especial del skate, una modalitat esportiva que és molt diversa i intergeneracional. D'aquesta forma, la nova pista de skate contribuirà a afavorir un espai de trobada i d'interacció social, alhora que fomentarà l'activitat física, l'esport i la salut.