18 persones s'incorporen a treballar a l'Ajuntament

18 persones s'incorporen a treballar

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat un total de 18 persones de la ciutat en situació d'atur que treballaran durant

sis mesos en tasques de manteniment i neteja de l'espai públic. Les contractacions s'han fet mitjançant el programa 'Treball als Barris', subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Les 18 persones contractades estaven en situació d'atur i inscrites al SOC com a demandants d'ocupació no ocupats. 15 d'elles treballaran com a peons de brigada i 3 com a operàries de neteja viària. Aquest pla d'ocupació ha prioritzat perfils de persones en situació de vulnerabilitat i aturades de llarga durada, per tal d'afavorir el seu accés al mercat de treball. 

Aquestes 18 contractacions se sumen a les 20 persones que a principi d'aquest any es van incorporar a treballar a l'Ajuntament mitjançant el primer pla d'ocupació municipal de 2022. Properament, l'Ajuntament posarà en marxa nous plans d'ocupació per tal de contractar persones en situació d'atur i dinamitzar el mercat de treball. 

Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí