40 joves de Sant Joan Despí per treballar durant l'estiu

40 joves de Sant Joan Despí per treballar durant l'estiu

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la convocatòria per a la selecció d'una quarantena de joves

de la ciutat per treballar durant l'estiu en tasques a la via pública i en diferents departaments municipals. Les inscripcions estan obertes fins al 27 de maig. 

D'una banda, els joves d'entre 18 i 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora -o que tinguin pendent finalitzar-la durant el 2022- es poden acollir al programa ocupacional municipal Work Experience. Les persones seleccionades treballaran de l'1 de juliol al 31 de juliol donant suport als departaments de Polítiques socials, Urbanisme, Comunicació, Joventut, Serveis informàtics, Promoció associativa, Esport,  Educació, Oficina Atenció a la Ciutadania...

D'altra banda, els joves d'entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada poden participar al programa ocupacional municipal Treballa a l'Estiu. Les persones seleccionades faran tasques d'informació i sensibilització ambiental i en civisme, d'informació en l'àmbit cultural i de dinamització per trencar l'escletxa digital. Les contractacions del Treballa a l'Estiu es faran entre els mesos de juny i juliol.

Els programes Work Experience i Treballa a l'Estiu tenen com a objectiu estimular l'ocupació juvenil, oferint una primera experiència laboral als joves, alhora que puguin obtenir uns ingressos per contribuir a l'economia familiar, aportar noves idees i conèixer com es treballa a l'Ajuntament. 

Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí