Prepara els centres educatius per al proper curs escolar

Prepara els centres educatius per al proper curs escolar

L'Ajuntament de Sant Joan Despí aprofita les vacances escolars d'estiu per fer treballs de manteniment i obres de millora als centres educatius de la ciutat per posar-los a punt per a l'inici del proper curs escolar 2022-2023.
Els treballs es fan a les escoles bressol municipals i a les escoles públiques d'educació infantil i primària i consisteixen en actuacions com ara la pintura d'aules i d'espais comuns, la renovació de paviments, la millora de serveis, la supressió de barreres arquitectòniques o la naturalització d'espais.
Entre altres actuacions, durant el mes de juliol l'Ajuntament va completar la naturalització del pati de l'escola Pau Casals i la reparació de la pista de l'escola Espai 3.
Durant aquest mes d'agost, continuen les actuacions als diferents centres educatius, com ara la naturalització del pati de l'escola Roser Capdevila -on també properament es repararà una part de la coberta-, la supressió de barreres arquitectòniques a l'escola Pau Casals i, properament, la renovació del paviment de les zones humides de dues escoles bressol i la reparació de la coberta de l'escola bressol municipal El Gegant del Pi.
L'Ajuntament de Sant Joan Despí vetlla durant tot l'any pel bon manteniment i la millora constant dels equipaments educatius de la ciutat i aprofita l'aturada de les classes durant l'estiu per preparar les escoles per començar el nou curs en condicions òptimes, tot contribuint a una educació de més qualitat.
 
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí