La Policia Local de Viladecans incorpora onze nous agents

La Policia Local de Viladecans incorpora onze nous agents

La Policia Local de Viladecans ha reforçat la seva plantilla amb la incorporació d’onze agents.

Les contractacions s’han fet a partir d’un procés de selecció al qual es van presentar 520 persones. Així, el cos policial disposa ara de 82 efectius en la seva plantilla. Les noves incorporacions possibiliten reforçar els serveis de proximitat, enfortint la prevenció i la percepció de seguretat. 

Els nous agents permeten donar una millor resposta a les necessitats i la seva arribada permetrà treballar des de la proximitat amb la ciutadania. Per al tinent d'alcalde d’Espai Públic i Seguretat i Convivència, Anselmo Sánchez, “aquestes incorporacions ens permeten posar l’accent en la proximitat, que és una de les línies estratègiques de treball de la ciutat. Aquest és l’inici d’un procés de millora del servei que inclourà noves incorporacions i que culminarà amb la nova comissaria de policia al Barri de Llevant”.

L’alcalde Carles Ruiz, que va rebre al nou personal policial en dependències municipals, va destacar que la Policia Local fa una feina molt important i va encoratjar els agents a donar el millor de si mateixos: "Posem tot els mitjans perquè us trobeu còmodes per desenvolupar les vostres qualitats professionals”.

Ruiz també va explicar als nous agents que arriben “a una ciutat que està canviant i que ho seguirà fent en la seva estructura econòmica i social i, per això, caldrà incorporar noves formes de gestionar la proximitat i la relació amb la ciutadania”. En aquest context, va apuntar l’important repte de fer front a la solitud “i arribar a les persones que queden fora dels circuits perquè tota la població tingui assegurada l’atenció a través del nou model d’intervenció social Viladecans em Cuida, en què la Policia Local i altres serveis tenen un paper primordial”.

A la trobada amb l’alcalde també van participar altres dos agents que s'han incorporat en pràctiques i tres més que, després d'un any treballant al cos policial, han aconseguit la plaça de funcionaris de carrera.